Stuteri Light IT AB / Seahorse

Stuteri Light IT AB / Seahorse

Hästverksamhet och Webshop

En blogg om vardagslivet på gården, men vi är även båda två tävlingsryttare i dressyr, tränare och Marianne är dressyrdomare. Vi har även avelsverksamhet och inackorderade. Vid sidan av det har vi civila jobb heltid, som lärare och IT-ingenjör.
Den här bloggen kommer handla om högt och lågt på gåden, tävlingar, Seahorse shopen och allt som händer här.

Onsdag kväll efter träningarna

Seahorse.nuPosted by marianne Wed, March 06, 2019 22:12:46
Jobb, rida och träningar, det är fullt upp från morgon till kväll. Jag tycker det är superkul att ha träningar och har det varje onsdag kväll hemma, 4-5 elever som rider enskilt.

Igår kom vårnyheterna från Anky kom i tre stora paket. Som julafton att packa upp de paketen

Varför älskar vi Anky, både kläder och hästsaker är så genomtänkta och har alla extra detaljer, ni som har Anky både kläder och hästartiklar vet att de är mycket bra kvalitet.

För mig som har enkelkåpa på sadeln är Ankypadden en favorit, snygg och lätt att lägga utan massa fästen och den ligger på plats tack vare Ankymärket i silicon på ovansidan, svetten transporteras bort och man behöver inte tvätta det så ofta.

Underbara dressyrschabrak, Ankypaddar med matchande benlindor eller Climatrol benskydd. Köp på Seahorse.nu, eller maila webshop@Seahorse.nu.

Climatrol benskydden på bilderna till vänster, har aluminium plattor på insidan som transporterar ut fukten, det funkar jättebra och min känsliga häst får inte skav av dem.

Den här tjocka anatomiskt formade ANKY®-padden har mockalikt material och en fuktreglerande, andningsbar Coolmax®-foder. Padden är jämnt fylld med en syntetisk vaddering. Silicon bokstäverna på båda sidor av padden ger en stabilare sadelposition. ANKY®-pads är kända för sin förmåga att hålla sig på plats, torka snabbt och behålla sin färg och form under lång tid.


Ankykläderna är mycket noga utformade och har de extra detaljerna som inte finns om man köper en vanlig jacka. Bara en sån detalj att de flesta jackor och västar har dolda fickor i dragkedjan mitt fram, där man kan ha mobiltelefon så att den inte skumpar mot sadeln, det är helt perfekt. Tröjor och och jackor är behandlade med Polygiene som förhinder svettlukt och gör att man inte behöver tvätta kläderna så ofta.

Min favorit är Technostrechjackor jag använder dem nästan varje dag året runt, under vinterjackan eller bara den när det är varmare Den finns i många färger med olika detaljer.

Köp på Seahorse.nu.


Det kom oxå snygga tävlingsridbyxor från Anky med lite bling runt fickornaDet var lite om nyheterna, kika in i Shopen Seahorse.nu


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.