Stuteri Light IT AB / Seahorse

Stuteri Light IT AB / Seahorse

Hästverksamhet och Webshop

En blogg om vardagslivet på gården, men vi är även båda två tävlingsryttare i dressyr, tränare och Marianne är dressyrdomare. Vi har även avelsverksamhet och inackorderade. Vid sidan av det har vi civila jobb heltid, som lärare och IT-ingenjör.
Den här bloggen kommer handla om högt och lågt på gåden, tävlingar, Seahorse shopen och allt som händer här.

2-3 Mars

Stuteri LightPosted by marianne Sun, March 03, 2019 17:34:52
Härligt, våren är här och det blommar snödroppar i slänten

Helgen har varit lugn, yngsta dottern var på besök några dagar.

Har hunnit jobba med Floriona, hon är så trevlig, riktigt bra trav, med höga framben. Jag har tömkört några dagar nu för att hon ska få galoppera mer, hon blir så fort trött med mig på. I tömkörningen tränger hon inte alls med högerbogen. Så får fundera på om det är jag som gör något.

Hon är så rolig pigg och spänstig men när orken tar slut vill hon stå still och vila. Sen jobbar hon vidare ❤️, aldrig tjurig, bara snäll.

Vilja har jag jobbat ute på banan några dagar och då får hon så spänstig galopp, det är härligt. I passagen orkar hon bättre hålla sina bakben vinklade, det är så häftigt. Hon gör bäst passage när jag rider utan sporrar, hon trycker lite mot dem. Idag blåste det och har spöregnat hela natten så var blött ute så blev träning i ridhuset idag.

Här passagen, bra övergång, spänstig och fin och bakbenen väl undersatta på första delen, sen blir det tungt vid medellinjen när jag vill ha den stillastående utan att hon går över till piaff, men sen på slutet är den spänstig igen.Till veckan kommer vårens nyheter från Anky till Seahorse.nu, det är begränsad upplaga och görs bara till den här säsongen så passa på.
Detta är bara så snyggt


Jag har inventerat i shopen och lagt in mer varor på Seahorse.nu som jag hade hemma, så kolla gärna runt lite och är det något speciellt ni letar efter så hör av er, jag kollar gärna om jag kan ta hem det ni önskar.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.