Stuteri Light IT AB / Seahorse

Stuteri Light IT AB / Seahorse

Hästverksamhet och Webshop

En blogg om vardagslivet på gården, men vi är även båda två tävlingsryttare i dressyr, tränare och Marianne är dressyrdomare. Vi har även avelsverksamhet och inackorderade. Vid sidan av det har vi civila jobb heltid, som lärare och IT-ingenjör.
Den här bloggen kommer handla om högt och lågt på gåden, tävlingar, Seahorse shopen och allt som händer här.

Kenth hemma igen

Stuteri LightPosted by marianne Tue, February 19, 2019 22:22:37
Nu är ordningen återställd, det är mycket att göra när man är ensam hemma, tjejmiddag, städa hönshuset, packa hösäckar, mocka och rida hästarna.

Iallafall så peppade mina tjejkompisar mig att beställa ett nytt Kur program, så nu har jag gjort det, provred musiken idag innan jag beställde på Marvin Music de har kul musik att välja på och man får ett program där alla rörelser ingår, passar mig perfekt. Det är Kur i Billdal i 10 Mars, kanske jag hinner träna in det.

Jag är ju medlemsansvarig i Västkustens ryttarsällskap och det är en del pyssel med hemsidan där och att lägga in nya medlemmar, vi har nu 21 tävlingsryttare på hemsidan, det är inte fy skam. Vi planerar 3 tävlingar i år och har anmält lag till divisionerna.

Imorgon ska vi prata om Vilgot :) om jag hinner efter mina träningar.

Vi har fina saker i shopen, den här softshell jackan från Any/Atc är helt underbar till våren, härliga färger och mjuk konstpäls på insidan.


  • Comments(0)//blogg.seahorse.nu/#post6