Stuteri Light IT AB / Seahorse

Stuteri Light IT AB / Seahorse

Hästverksamhet och Webshop

En blogg om vardagslivet på gården, men vi är även båda två tävlingsryttare i dressyr, tränare och Marianne är dressyrdomare. Vi har även avelsverksamhet och inackorderade. Vid sidan av det har vi civila jobb heltid, som lärare och IT-ingenjör.
Den här bloggen kommer handla om högt och lågt på gåden, tävlingar, Seahorse shopen och allt som händer här.

Floriona

Stuteri LightPosted by marianne Sat, March 09, 2019 20:38:13
Floriona e Floricello - Raviona - Ravell
https://www.blup.se/sv-SE/horses/251093-floriona-36-swb

Floriona är född 2014 hos AnnSofie Lilja Kövra i Jämtland, och vi var och tittade på henne i mörkret vintern som 2-åring när jag hälsade på hos Ann-Sofie.
Sen bestämde vi oss för att köpa Floriona på våren som 3-åring.

Hon är min Ravionas avkomma och dessutom behövde vi ett sto att betäcka när vi vann en betäckning på en Lövsta hingst. Nu har hon ett fint stoföl Bellatrix Light e Benetton Dream f.2018.

Floriona är 163 cm hög, men har stor trav och galopp. Hon är en modig snäll häst, pigg och kvick att lyssna på hjälperna. Hon är mycket väluppfostrad och när hon var hos unghästutbildare Lisa Nilsson i Svenstavik som 3 åring, kunde det se ut så här.


Nu har vi ridit henne sedan mitten av januari och jag känner mig helt trygg med henne, hon är snäll i all hantering och vill alltid göra rätt.

Från träningspasset idag, så nu är frågan, sälja som planerat eller behålla ??
Vad tycker ni?


Dessutom hoppar hon fantastiskt fint i löshoppningen, kvick i språnget och tvekar aldrig. Har blivit riktigt förtjust i den här hästen <3  • Comments(0)//blogg.seahorse.nu/#post14