Stuteri Light IT AB / Seahorse

Stuteri Light IT AB / Seahorse

Hästverksamhet och Webshop

En blogg om vardagslivet på gården, men vi är även båda två tävlingsryttare i dressyr, tränare och Marianne är dressyrdomare. Vi har även avelsverksamhet och inackorderade. Vid sidan av det har vi civila jobb heltid, som lärare och IT-ingenjör.
Den här bloggen kommer handla om högt och lågt på gåden, tävlingar, Seahorse shopen och allt som händer här.

Raviona på återbesök

Stuteri LightPosted by marianne Thu, February 28, 2019 20:45:39
Min vackra gula häst, som skadade sig i hagen den 8 december, jag stod och tittade på när hon i full farttill hörnet och tvärnitade och kotade över, och efter det blev hon så halt att hon hoppade på 3 ben och höger bakben hade hon ingen kontroll på utan kotade över så hon nästan ramlade omkull, nu har hon stått 11 veckor i box, med senskada på sträcksenan höger bak. Hon har tagit det bra och varit ganska lugn och hade faktiskt gått upp i vikt från 471 i mitten av januari till 533 kg idag och fin i kroppen.idag var det återbesök och ultraljud på senan, den övre skadan var helt läkt och den nedre mycket bättre, men inte helt bra. Så det blir 6 veckor till i vila, men hon får gå ut i liten hage om hon inte kotar över och om några veckor ev skritt om hon ser ok ut.


Kul idag var att jag hade trevligt sällskap av Carina i bilen och så stannade vi kvar och tittade när Anna Åström-Frej som köpte Qlever Light av oss men idag red hon sin andra häst Copelia för EvaKarin Oscarsson.

  • Comments(0)//blogg.seahorse.nu/#post11